Контакт со нас

Локација

EURO DOM - Pecatenje Maici
Адреса: Мито Хаџивасилев - Јасмин бр.10 (Зелен пазар) Скопје, Република Македонија
Телефон
070 233 321 / 02/ 61 21 335

Работно време
ОДГОВАРАМЕ НА ВАШИТЕ ПОВИЦИ ОД
9h - 17h СЕКОЈ ДЕН
САБОТА 9h - 15h
ВО НЕДЕЛА И ПРАЗНИЦИ НЕ РАБОТИМЕ И НЕ ОДГОВАРАМЕ!

Емаил за контакт
pero.eurodom@yahoo.com

Пратете ни емаил