Чадори

Чадори


Прикажи:
Подреди :

Кампос плус

98 х 55,5 cm (24 cm), чадор на собирање, мануелно отварање, 8 сегменти..

510.00Ден Ex Tax: 510.00Ден

Страто плус

103 х 89 cm, чадор со дрвена рачка, автоматско отварање, 8 сегменти..

830.00Ден Ex Tax: 830.00Ден

Телескоп Чадор

98 (25 cm), чадор на собирање, мануелно отварање, 8 сегменти, со сребрена рачка..

510.00Ден Ex Tax: 510.00Ден

Чадор со дрвена рачка

 103 х 89 cm, чадор со дрвена рачка, автоматско отварање, 8 сегменти..

350.00Ден Ex Tax: 350.00Ден