Субли Чaша

New Субли Чaша
  • Views: 3289
  • Код на продуктот: Субли Чaша
  • Достапна: На залиха
1 Product(s) Sold
  • 300.00Ден
  • Ex Tax: 300.00Ден
82 х 95 mm, керамичка чаша за сублимација, класа А, класа B
Оди заедно со кутија за подарок